Pitkästä aikaa...

Maanantai 25.6.2018 klo 18.21 - Sanna


Tänne blogiin ei ole tullut kirjoiteltua kuukausiin yhtään mitään! Muutenkin kotisivujen päivitykset laahaavat jäljessä ainakin koirien osalta, pentuja on mennyt ihaniin sijoituskoteihin ja muutama kotona asuva omakin puuttuu sivuilta. Talouden molemmat tietokoneet hajosivat alkukeväästä lähes yhtä aikaa ja vietimme pari kuukautta pelkästään älypuhelimien varassa. Niillä ei nettisivuja viitsi päivitellä, mutta tosi nopeasti sain käytännössä huomata, että oikeastaan kaikki muu niillä sujuukin aika jouhevasti. Ja niin sitä oppi nopeasti tosi laiskaksi tietokoneen käyttäjäksi.

Kesä on kohta jo puolivälissä. Waakun ja Lucan pennut tulivat luovutusikään eilen ja seitsemästä kolme lähti heti samana päivänä omiin koteihinsa. Pentulauman lähes puolittuminen näkyi heti positiivisena muutoksena tänä aamuna pentujen huoneen lattialla - sotkun määrä oli lähes puolta pienempi :D Tästä pentueesta ei todennäköisesti jää kotiin ketään, narttupennuista Kertalaakin Flip A Coin "Penni" muuttaa sijoituskotiinsa parin viikon päästä. Myös Luca-isän omistavaan Punapihlajan kenneliin toivotaan yhdistelmästä tulevaisuudessa jatkoa, kun K. Four Letter Word "Terttu" muutti Merjan sijoittamana eilen omaan kotiinsa. Jännittävää nähdä millaisia näistä suloisista tytöistä kasvaa. Pentueesta on vielä vapaana pienin urospentu, Kertalaakin Force Is Strong.

IMG_20180610_180329-2.jpg

Penni

IMG_20180610_175731-2.jpg

Terttu

Kasvatin omistajat ovat olleet todella aktiivisia näyttelyrintamalla koko kevään ja alkukesän, lähes joka viikonloppu on kuulunut näyttelyuutisia, jopa useammastakin näyttelystä samana päivänä. En rupea näin jälkikäteen tänne tuloksia poimimaan, ne löytyvät KoiraNetistä, mutta suurkiitos vielä teille kaikille aktiivisuudesta!

Oma laumamme sai Vaasan näyttelystä tulijaisina huhtikuussa rajun kennelyskätartunnan, minkä takia kevään näyttelysuunnitelmat menivät aivan plörinäksi. Tässä kuussa käytiin Mänttä-Vilppulan ja Tuurin kaikkien rotujen näyttelyt, näissä kummassakaan mukana olleille omille koirille ei tullut merkittävää menestystä, mutta kasvatit olivat rotunsa parhaita molemmissa. Heinäkuussa näyttelymenoja onkin useampia, toivottavasti upeat ilmat jatkuvat ja mahdollisimman moni näyttelypäivä sattuisi olemaan sateeton. Tämän vuoden toinen erikoisnäyttely järjestetään heinäkuussa Kokkolassa eli lähes kotikulmilla ja sinne osallistutaan tietenkin. Meillä oli kesälomasuunnitelmissa ajella Tanskaan ja osallistua siellä erikoisnäyttelyihin, mutta sen suunnitelman päätimme siirtää ensi vuodelle. Maailman Voittaja 2018 pidetään elokuussa Amsterdamissa ja sinne haluaisin päästä paikan päälle koiria katsomaan ja valokuvaamaan. Mahdollisesti loppukesästä on astutusreissukin tiedossa Suomen ulkopuolella, mutta siitä aikanaan enemmän.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini