Meitä kutsuu Kuusamo!

Torstai 2.5.2013 klo 17:17 - Sanna


Ja niin sitä ollaan jo toukokuun puolella. Tänä aamuna täällä satoi lunta, joten kohtalaisen viileissä merkeissä tätä kevättä eletään. Huomenna suuntaamme asuntoauton pohjoiseen. Vuorossa on retki Kuusamon ryhmänäyttelyihin, jossa olimme myös vuosi sitten. Tänä vuonna Kuusamossa onkin kaksi 6-ryhmän näyttelyä samassa paikassa peräkkäisinä päivinä, joten siirtymistä näyttelypaikalta toiseen ei tarvita. Kehään on menossa junnupojat molempina sekä Tellervo toisena päivänä. Toiselle pävälle tuli tuomarimuutos, joten päätin ottaa Tellervosta rahani takaisin. Mukaan taidetaan pakata myös Muru ja mahdollisesti Lyytikin, se reesu kun ei ole päässyt pitkään aikaan mukaan mihinkään ja säälittää jättää se kotiin, kun tiedän miten paljon se nauttii mukana matkustamisesta. 

Lupasin esitellä "uuden" asuntoautomme. Tulevana viikonloppuna pääsemme kokeilemaan sitä ensimmäisen kerran käytössä. Toivottavasti kaikki toimii moitteettomasti, esimerkiksi sitä jäätävän kylmää yötä, jonka vietimme Hyrysysyssä lämmityksen lakkoillessa, en välittäisi kokea uudestaan.

sam_0828.jpg

Tästä lähdettiin. Etsimme siis autoa, johon saamme tehtyä kiinteät häkit koirille yläpedin paikalle. Ja sellaisen löysimme.

sam_0839.jpg

Takana parisänky. Ehdoton vaatimus vaihtoautolle oli iso takatalli, mikä löytyykin tuon sängyn alta. Ihanat 90-luvun kangaskuosit, eikös ;)

sam_0849.jpg

Tässä ensimmäinen muutoksen jälkeen otettu kuva. Häkissä mallina Lyyti. Laitoin kaikki kankaat penkkien verhoilua lukuunottamatta uusiksi.

sam_08542.jpg

Vielä kuva häkeistä. Hannu vaihtoi yläpedin sängynpohjan tilalle paksun filmivanerin, joka on tukevasti kiinnitetty runkoon ja häkit pultattu vaneriin kiinni.

sam_0857.jpg

Pitäähän meillä olla koira-autossa hihnanaulakotkin.

sam_0864.jpg

Makuuosasto näyttää nyt tältä. Siellä se mun "sitten joskus" bassettini on seinällä.

sam_0863.jpg

Englannista ostamani juliste löysi paikkansa autosta ja oikeastaan siitä lähti idea kankaiden väreihinkin.

sam_0874.jpg

Lyyti valmiina uusiin seikkailuihin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini