Haapaveden ryhmis

Tiistai 23.4.2013 klo 12:32 - Sanna


Lauantai päivä vietettiin Haapaveden ryhmänäyttelyssä. Vuorossa oli Putkosen ensimmäinen kerta näyttelykehässä. Jännitin hieman miten sen esiintyminen mahtaa sujua. Olen treenaamisen suhteen tosi laiska ja Putkostakin on harjoitushallilla kiinnostanut paljon enemmän muut jutut kuin näyttelyhihnassa ympyrän juokseminen. Itseasiassa viime kerralla treeneissä avustin välillä hieman Lillin emäntää putken harjoittelussa pitämällä Lilliä aloillaan, kun emäntä meni kutsumaan sitä toisesta päästä putkea, no Putkonenpa päätti sännätä putkeen myös ja hämmästyksekseni snake-näyttelyketju napsahti nätisti katki kuin oljenkorsi. En olisi uskonut kuinka heiveröistä tekoa tuollainen näyttelykaulain oikeastaan onkaan ja olen tosi tyytyväinen, että se tuli ilmi noissa olosuhteissa. Voin kuvitella kuinka Putkonen kirmaisi onnenhepuleissaan pitkin maita ja mantuja, jos panta olisi sattunut katkeamaan jossain näyttelyssä! Noudatan siis jatkossa tuollaisen ketjukaulaimen kanssa varovaisuutta ja pidän sitä koiralla vain kehäesiintymisen ajan.

img_0940.jpg

Kehässä

Putkosen esiintymiset kehässä menivät ihan mukavasti. Tosin postimerkin kokoinen kehä tuotti hankaluuksia liikkeiden esittämiseen sen lisäksi, että Putkosella tahtoi olla kehässä jo vähän turhankin hauskaa, se nimittäin näytti kaikki pomppu-loikka ja laukka liikkeensä. Se seisoi kyllä ihan nätisti paikoillaan arvosteltavana (häntä heiluen :)) - silloin kun ei yrittänyt tarjota minulle namista istumista tai maahan menoa ja sai laatuarvostelusta erinomaisen ja SA:n. Liekö hieman vallattomalla, mutta tosi iloisella esiintymisellä ollut vaikutusta sijoitusta alentavasti sitten parasta urosta valittaessa, sillä tuomari sijoitti Putkosen jostain syystä neljänneksi.

img_0952.jpg

Tässä kohtaa oltiin jo jääty neljänneksi niin enää ei tarvinnut yrittää seisoa nätisti. Kuvaaja on rajannut kuvan vähän päälakea hipoen :D

Tellervon esiintymiset menivät tällä kertaa ihan penkin alle. Se nimittäin säikähti ennen kehää ja kehässä vielä uudestaan sitten tuomaria, kun tuomari tuli mitan kanssa sitä mittaamaan. Ennen tuota hampaiden katsominen sujui kuitenkin aivan normaalisti ja ilmeisesti tästä syystä Tellervo sai silti erinomaisen, mutta asiaankuuluvasti ei tietenkään SA:ta.

Oman kehämme jälkeen jäimme odottelemaan näyttelypaikalle kasvattimme Pyryn (K. Lemminkäisen Laulu) tapaamista. Oli tosi mukavaa päästä näkemään Pyry aikuisena, koska olimme nähneet sen viimeksi silloin kun se seitsemän viikkoa vanhana lähti meiltä omaan kotiinsa. Pyry sai tuomarilta kivan arvostelun ja tuloksena nuortenluokasta EH1. Luonteesta tykkäsin kovasti; Sissi on jättänyt ihanaa luonnettaan hyvin myös pentuihinsa. Pyry ja veljensä Manu viettävätkin muuten tänään 2-vuotis syntymäpäiväänsä. Onnittelut molemmille!☺

img_0981.jpg

Pyry 2-v.

Kaiken kaikkiaan kiva näyttelypäivä vaikka mainittavaa menestystä ei tällä kertaa tullutkaan. Uusi matkailuautokin pääsi koeajolle samalla, sillä Hannu ehti viime viikolla kiinnittää koirien häkit sinne paikoilleen. Pitääkin seuraavaksi esitellä uusi auto täälläkin, olenhan saanut sen jo esittelykuntoon.

Avainsanat: Putkonen, Tellervo, näyttelyt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini