Turistina Oulussa

Sunnuntai 15.7.2012 klo 19:19 - Sanna


Tänään vietettiinkin hieman erikoinen päivä meidän perheessä, kun aamulla autoon nousimme vain minä sekä Hannu, suuntana Oulun kansainvälinen koiranäyttely. Vietimme siis aamupäivän turisteina koiranäyttelyssä, mikä olikin mukava kokemus pitkästä aikaa, kun muistelemme olleemme näyttelyssä ilman koiraa viimeksi muutama vuosi takaperin. Säästö syistä jätin koirat Oulusta pois, mutta eipä sille mahda mitään, kun veri vetää näyttelyihin vaikka sitten ilman koiraa. Että sellaista säästöä...

Olipahan kerrankin mahdollisuus valokuvata rauhassa kaikki beaglet ja kyllä niitä kuvia tulikin näpsittyä. Kehääkin oli kiva seurata kerrankin ilman jännitystä ja tämän päiväinen beaglejen tuomari ansaitsee kyllä papukaija-merkin yleisön huomioimisesta, siitä kuinka hän jokaisen koiran kohdalla kertoi tarkasti mikä ko. koirassa on hyvää ja minkä toivoisi olevan parempaa. Tuomarointi oli täysin päin vastaista kuin viikko sitten Kokkolassa. Uskon, että tänään kehästä lähti suht' hyvillä mielin pois vaikka oma koira ei olisi pärjännytkään. Arvostelulapuissakin näytti kaikilla olevan joka rivi tekstiä täynnä.

Oulun reissusta tuli samalla meille yhditetty kirpputorikierros, mistä Hannu oli tietysti haltioissaan (ei vaiskaan ;)). Harmikseni kirppistavarat oli suurimmaksi osaksi ihan surkeaa töönää kamalilla hinnoilla. Muutaman vanhan posliiniastian onnistuin kuitenkin löytämään.

Kaikista esiintyneistä beagleista löytyy kuvat nettialbumista TÄÄLTÄ.

Jos haluat oman koirasi kuvat käyttöösi lähetä sähköpostia. Kuvia löytyy lähes kaikista koirista enemmänkin kuin albumissa esillä olevat.

Avainsanat: näyttelyt


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini