Piparin poseeraukset

Torstai 19.7.2012 klo 22:15 - Sanna


Piparin kasvattaja on viime aikoina kovasti pyydellyt Piparista tuoretta poseerauskuvaa ja eilen illalla Hannu suostui vihdoin taas kameran taakse, joten pitääpäs nämä Piparin uudet kuvat esitellä täälläkin.

044.jpg

Piparin kuvaaminen oli juuri niin haasteellista kuin ounastelimmekin. Pipari nimittäin on luonteeltaan täysi klovni, joten näyttelyasentoon Piparin saaminen ja kuvan nappaaminen juuri sen sekunnin sadasosan aikana, jonka se seisoo paikallaan, oli työn ja tuskan takana. Kaikkia hassuttelukuvia siitä saisi kyllä mielinmäärin :-D 

066.jpg

Piparin mielestä maailman hauskin asia on ehdottomasti pallolla leikkiminen. Vaikka sen palloihastus menee osittain jo pallohulluuden puolelle, siinä on toisaalta se hyvä puoli, että palkkaaminen onnistuu myös pallolla eikä nameja aina tarvita.

076.jpg

Olen jo suunnitellut, että jos Lyyti jää syksyllä äitiyslomalle, Pipari pääsee kaverikseni agilityharjoituksiin. Ponnistusvoimaa Piparilta todistettavasti löytyy; sen takia jouduimme vuosi sitten korottamaan 130 cm korkeaa piha-aitaa muutamalla kymmenellä sentillä. Nokkelalta koiralta onnistuu tietysti myös ovien avaamiset vaikeuksitta.

142.jpg

Avainsanat: Pipari


Kommentit

23.7.2012 21:26  Zsuzsi

Thank you Sanna!

27.7.2012 17:05  Kati

Pipari on kyllä varsinainen naurunaama! Varmaan hymiö on kehitetty Piparin ilmeestä:)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini