Uusi menopeli :)

Lauantai 24.3.2012 klo 19:25 - Sanna


Potkukelkkakelit ovat tälle talvea lopullisesti ohi, mutta eipä se enää minua harmita! Tein nimittäin jälleen kerran oivallisen kirpputorilöydön. Enpä ihan heti olisi uskonut ostavani rollaattoria samana vuonna kun kolmekymppiä kilahtaa omaan matkamittariin, mutta tuolla portin vieressä semmoinen punainen mummojen menopeli nyt töröttää. Oli niin sopivan huokea =40 €, että pakkohan se on kokeilla pystymmekö jatkamaan hauskaa vetoharrastusta kesällä sen avulla. 

Nyt odotan malttamattomana, että loputkin lumisohjot sulavat ja aurinko kuivattaa tiet, jotta pääsen koirien kanssa koeajolle tuonne kylänraitille. Ounastelen, että se saattaa herättää hieman kummastuneita katseita ja hilpeyttä naapureissamme. Toivottavasti homma toimii enkä heti ole tiellä turvallani, ohjaus nimittäin vaikutti pikakokeilulla omassa pihassa vähintäänkin mielenkiintoiselta ja jo etukäteen jännittää, kääntyykö rollaattorini vauhdissa samaan suuntaan kuin koirat? Asfalttia täällä ei tietenkään ole muualla kuin maantiellä ja sinne en uskalla, enkä kehtaa mennä rollaattorilla hurjastelemaan. Lupaan palata asiaan ja kertoa kuinka potkuttelu sujuu kunhan pääsen sitä kevään koittaessa kokeilemaan.

Huomenna meillä on edessä näyttelyreissu Tuusniemelle Viivin, Lyytin ja Tellervon kanssa. Tosi kivaa päästä päiväksi reissuun ja vähän muualle kotinurkista. Se onkin meidän toinen vapaapäivämme tänä vuonna. Eli näyttelyreppua pakkaamaan :-D 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini