Taas pentukuvia

Sunnuntai 18.3.2012 klo 20:26 - Sanna


Tänään on ollut ihanan keväinen ja aurinkoinen päivä, siis loisto keli ulkoilla paljon koirien kanssa. Pelloilla hanki kantoi sopivasti koiria ja ne juoksivatkin taas sydämensä kyllyydestä. Alati kasvavalle "The Ostoslistalle" menee ehdottomasti reppu järjestelmäkameralle, jotta jaksaisin joskus kuljetella sitä mukana. Otin lenkille toisen pokkarikameran mukaan, haaveissa kuvat hangilla kirmaavista koirista. Kotona purin kuvat tietokoneelle ja saatoin vain todeta, että turhaan tuli kameraa raahattua, kun kaikki kuvat ovat ihan huttua.

001.jpg

Tuikku tiirailee ulos olohuoneen ikkunasta.

Olin eilen Dogness-hallilla match show:ssa kera Viivin. Siellä oli mahdollisuus kuvauttaa koiransa ja nyt jännityksellä odotan minkälaiset kuvat Viivistä mahtaa postissa tulla. Itse kilpailussa Viivi sijoittui isojen sinisten neljänneksi ja sai ihan kivan palkintopussukan. Pennin suloista suloisempi Taika tytär oli paikalla omistajineen ja collie "isoveljensä" Nemon kanssa. Oli tosi kiva nähdä Taika ja huomata miten reippaasti se käyttäytyi tuollaisessa paikassa. Kaikki kiitos ja kunnia siitä omistajille, jotka kuljettavat Taikaa kaikkialla mukanaan :-)

Nyt illalla sain Hannun houkuteltua avustamaan Roihun ja Tuikun kuvaamisessa. Halusin ottaa kuvat pennuista samalla rahilla, kuin muutama viikko takaperin. Kuvista näkee hyvin, että paljon ovat pennut tässä ajassa venähtäneet.

Tuikku tuittupää, kohta 10 viikkoa.

032.jpg

Roihu, josta saan aina näitä haukoituskuvia. Tämän kuvan laitan esille sen takia, että siinä näkyy hyvin Roihun pieni valkoinen rintatäplä, joka tuntui olevan kynnyskysymys monille urospennun kyselijöille.

063.jpg

No Roihun roikale on tuskin täältä lähdössä enää minnekään. Siinä on kovasti samaa näköä kuin Liekissä tässä iässä. Tässä Liekki vasemmalla 10 viikkoisena, Roihu oikealla. Molemmilla sama pantakin kaulassa.

001-2.jpg 048-1.jpg

 Liekistä olen laittanut kovin vähän kuvia sivuille, joten tässä pitkästä pitkästä aikaa ihan tuore otos herrasta.

036.jpg

Liekki liikkuu tehokkaasti ja kevyesti pitkällä askeleella ja sen liikkeet ovat todella kaunista katseltavaa. Toivon, että vielä joskus pääsisimme niitä näyttelykehäänkin esittelemään.

052.jpg

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini