"Ei"-kaksoset puolivuotiaita

Perjantai 21.2.2014 klo 16:28 - Sanna


Tässä on monen monituista asiaa jäänyt kirjoittelematta viime viikkojen aikana, muunmuassa siitä, että Tellervon pennuilla tuli jo ikää puoli vuotta täyteen. Ja taas pitää ihmetellä, että mihin aika oikein katoakaan! K. Ei Hyvää Päivää eli Pömppis on aina vaan ja edelleen täällä synnyinkodissa meidän ilonamme, vaikka taatusti ei tarkoitus ollut jättää pentua tästä pentueesta kotiin. Pömppis on tosi paljon tullut äitiinsä, niin ulkonäoltään kuin luonteenpiirteiltäänkin, mutta siitä olen tainnut mainita jo aikaisemminkin. Pömppis on ehkä helpoin beaglen alku ikinä, se on niin kiltti ja kuuliainen, ettei se ole tainnut aiheuttaa minulle (vielä) ainuttakaan harmaata hiusta. Kaikki yhdessä puuhailu ja treenaaminen on Pömpsöttimen mielestä tosi hauskaa ja on suorastaan hellyyttävää katsoa, kuinka vakavasti se suhtautuu kaikkiin juttuihin, joita sen kanssa teen. Treenatessa melkein kuulee kuinka pieni ratas raksuttaa jossain kohtaa Pömppiksen pikku pään sisällä, kun se niin kovasti haluaa onnistua siltä pyydetyissä asioissa ja olla hieno tyttö. 

Piparin pentujen kanssa Pömppis on saanut loistaa oivallisena hoitotätinä. Se osaa todella nätisti leikkiä pienempien pentujen kanssa, vaikka Melvinin ja Murun kanssa rymytessä sillä riittää vauhtia ja vääntöä. Takaa-ajo leikeissä ääni irtoaa heti kun joku juoksee Pömppistä karkuun. Ja se ääni ei ole mitään kaunista kuultavaa; kerran säikähtäneinä sännättiin sisältä pihalle katsomaan mitä siellä oikein tapahtuu, kun yksi koirista kuuluu kiljuvan täyttä kurkkua. Ei siellä ketään tapettukaan, vaan vauhdikas juoksuleikki siellä oli vain menossa ja Pömppis peränpitäjänä kiljui kuin sika pistettäessä... Pömppis on kaiken kaikkiaan tosi mukava puolivuotias :)  Ehkäpä vielä raaskisin Pömppiksen sijoittaa, jos vain sattuisi se oikea koti kohdalle... siis vahvasti EHKÄ. 

img_0010.jpg

Pömppis ja Frans

img_0011.jpg

Pömppis hoitaa <3

img_0018.jpg

Sylivauva Pömppis on edelleen, puolivuotispäivän kunniaksi käytiin vaa'alla ja painoa tällä hetkellä 9,9 kg, säkäkorkeus silmämääräisesti arvioituna noin 36 cm.

img_9057.jpg

Ja sitten vielä 6 kk pönötys.

Vantaalla asuvasta Sulo-veljestä (Kertalaakin Ei Kun Menoksi) saatiin myös puolivuotis kuva. Kiitokset kuvasta omistajalle Anna-Kaisalle! Harmillista, että Sulon toinen kives on jäänyt teille tietymättömille, nuori herra kun ei ole ollenkaan hassumman näköinen.

sulo_6kk.jpg

Sulo 6 kk.

Avainsanat: Pömppärella


Kommentit

15.3.2014 12:33  Inkku

Ihania kuvia<3 Tää on muuten hieno sivu. Jään seurailemaan postauskia. Itse omistan 2v beagle uroksen. Alla on meidä blogin osoite.

http://beaglemenoa.blogspot.fi/

15.3.2014 20:58  Sanna

Kiitos! :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini