Saa jo jännittää...

Keskiviikko 18.12.2013 klo 19:37 - Sanna


... Piparin synnytys lähestyy

Piparin pentumaha on viimeisen viikon aikana venähtänyt hurjasti. Siis todella hurjasti. Ylhäältä päin katsoen sen vyötärön kohta näyttää siltä kuin koiraparka olisi syönyt jumppapallon. Tiineysvuorokausia on nyt 57 ja periaatteessa synnytys on ajankohtainen koska tahansa. Maanantaina käytiin eläinlääkärissä tiineysröntgenissä. Eläinlääkärinkin ensireaktio Piparin nähdessään oli kaikessa yksinkertaisuudessaan: "Huh, huh!"

sam_2077.jpg

Tässä se kuva sitten on :) Kahdeksan kalloa ja selkärankaa sieltä löytyy. Ihan 100 % varma tämmöinen röntgenkuvakaan ei ole, kun pentuja on nyt niin monta, että kaikki eivät välttämättä näy hyvin kuvassa.

Ja tämmöiseltä itse odottava äiti nyt näyttää:

img_4865.jpg

Kuvassa vuorokausia 55.

img_4844.jpg

Muuten Pipari on tosi pirteä ja loputtoman nälkäinen, mutta hyvän makuuasennon löytyminen ottaa aikansa. Kaikkein mieluiten se makaa tuvassa takan vieressä selällään, iso maha kohti kattoa. Rappusien kulkeminen yläkertaan on roikkuvan mahan takia niin hankalaa, että olemme alkaneet kantamaan sen niistä. Kaikki tykötarpeet minulla on jo valmiina synnytystä varten ja toivon, että Piparin synnytys osuisi arkipäivälle, jolloin mahdollinen apu olisi helpommin tavoitettavissa.

img_4871.jpg

Lyytin pennuilla on tänään synttärit, joten tässä vielä P-pentueelle pienet onnittelut:

031.jpg

Avainsanat: Piparin pentue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini