Lilli Kannuksen beaglecampilla

Perjantai 10.5.2013 klo 21:13 - Sanna


Lyytin suloinen tytär Lilli, ikää nyt himpun vajaa 5 kuukautta, on ollut meillä hoitolaisena sunnuntai illasta lähtien omistajiensa lomamatkan ajan. Voi että on ollut mukavaa tutustua Lilliin kunnolla tässä muutaman päivän aikana ja todeta miten reipas, kiltti ja fiksu pentu se oikein onkaan!

img_1884.jpg

Ensimmäisenä päivänä Muru oli sitä mieltä, että Lilli on selvästi hänen oma henkilökohtainen elävä purulelunsa. Muru piti pistää välillä jäähyllekin painileikkien mennessä liian raisuiksi. Jo seuraavana päivänä Lilli hoksasi miten tässä porukassa rymytään ja kaikki on sujunut mielettömän hienosti. Lillikin osaa nyt pyöritellä Murua vastavuoroisesti pitkin lattioita, mutta sen suosikki leikki näyttää ehdottomasti olevan koko beaglejengin kanssa pihalla juokseminen. Illalla unikin on sitten maistunut kummasti. Olen useaan otteeseen hämmästellyt kuinka kiltti ja rauhallinen Lilli onkaan, vaikea uskoa miten sellainen pentu voi olla meidän Lyytin jälkeläinen ;)

img_1952.jpg

Viime yönä muut jo nukkuivat, kun minä vielä luin sängyssä kirjaa. Hiljaisuuden keskeltä alakerrasta alkoi kuulua lehden repimis rapinaa. Muruhan se tietysti oli onnistunut roikkumaan keittiönpöydältä päivän Hesarin ja luki sitä minkä ehti. Mitä teki Lilli? Nukkui kiltisti pedillä. Aamulla heräsin hieman ennen kuutta pureskelun ääniin. Unta vastaan taistellen sain itseni väkisin revittyä sängystä ylös ja menin komentamaan Murua lopettamaan kaapin kulman pyöristämisen. Mitä teki Lilli? Nukkui kiltisti pedillä. Saattaa olla, että kun sunnuntaina Lillin emäntä Jenni tulee hakemaan Lilliä kotiin, minä ehdotan pennun vaihtokauppaa. Tai huomaisikohan Jenni ollenkaan, jos ovelasti vaan värjäisin Murulle mustan manttelin ;)

img_1971.jpg

Lilli oli alusta asti pentueesta Ukon suosikki. Ukko on hyödyntänyt hoitotilannetta ja Lilli on varmasti saanut ekstra määrän suukkoja Ukolta kuluneen viikon aikana. Ihana Lilli!

img_1982.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini