Näyttely kutsuu

Lauantai 26.1.2013 klo 14.17 - Sanna


134.jpg

Melkein kaksi kuukautta kestänyt näyttelytauko on kohta ohi. Viikon päästä on Raahen ryhmänäyttely josta aloitamme tämän vuoden näyttelyrupeaman. Beaglet ja Viivi jäävät tällä kertaa kotiin, koska ilmoitin Raaheen pelkästään Tuikun ja Roihun. Onneksi, kun beaglejen ja pystykorvien kehät menivät toivomuksista huolimatta aikataulussa täysin päällekkäin. En nyt pääsekään avustamaan kaverin beaglen esittämisessä ja beaglet jäävät harmillisesti kokonaan minulta näkemättä.

Ensi lauantaina onkin samalla sitten "Tulisen"-pentueen 4/6 pentuetapaaminen, kun Raaheen on tulossa sisaruskatraasta sekä Taika, että yllättäen myös Luca omistajineen Kajaanista asti. Todella hienoa päästä näkemään näitä junioreita! :)

085.jpg

Viime viikolla jaksoin lenkkeilyttää kameraakin. Tässä lauman nuoret huligaanit: Wilson, Putkonen ja Roihu täydessä vauhdissa.

Tuikku ja Roihu eivät kumpainenkaan ole hyvässä karvassa. Roihun karvanlähtö on selvästi jo alkanut, kunhan vielä viikkoon ei alkaisi tiputtelemaan turkkiaan suurina tuppoina pois. Mitään erityisiä odotuksia näyttelymenestyksen suhteen ei ole, jos sieltä eh:t saadaan, niin tyytyväisiä ollaan. Laiskuuttani en ole jaksanut kaksikon kanssa harjoitella kehäkäytöstä yhtään. Toivottavasti Roihu esiintyy yhtä hyvin kuin Seinäjoella. Pieni kertauskurssi ensi viikon aikana on kyllä paikallaan. Suomenpystykorvia Raaheen on ilmoitettu 30 kpl. Toivotaan, että sää suosii. Kameran otan mukaan ja yritän saada kaikki pystykorvat kuvattua.

132.jpg

Avainsanat: näyttelyt, Tuikku, Roihu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini