Näyttelystä toiseen

Maanantai 27.8.2012 klo 10:19 - Sanna


Elokuun viimeinen viikonloppu vietettiin näyttelyiden merkeissä. Perjantaina podimme Hannun kanssa "keskivahvaa näyttelyväsähtämistä", kun meistä molemmista tuntui, että viikonlopun olisi paljon mielummin viettänyt ihan vain kotona löhöten. Laskin että viides viikonloppu peräkkäin oltiin nyt pois kotoa, kun lomareissun ottaa laskuihin. Saatiin me näyttelykimpsut ja kampsut kuitenkin kasaan ja lauantaina ajeltiin ryhmänäyttelyyn Seinäjoelle Tellervon, Roihun ja Tuikun kanssa. Uusi perheenjäsenemme pikku Putkonen matkusti turistina mukana.

Näyttelyfiilikset löytyivät viimeistään kun tultiin näyttelypaikalle. Jännitin jo etukäteen kuinka saamme koirat vietyä kehään, kun aikataulujen mukaan pystykorvat ja beaglet olivat aivan samanaikaan kehissä. Sen siitä saa kun en laittanut ilmoittautumisen mukana aikataulutoivetta! 

081.jpg

Kertalaakin Tämmöinen Tuli eli Ansa

Tosi mukavaa oli nähdä Ansa (Kertalaakin Tämmöinen Tuli) omistajansa Mikan kanssa. En meinannut koiraa tunnistaa, niin paljon pentu oli muuttunut siitä, kun se meiltä seitsemän viikkoisena on omaan kotiinsa lähtenyt! Ansa oli pentuna väriltään tummanpunainen ja nyt se on sisaruksista ehdottomasti vaalein. Reippaan ja oikein terhakkaan vaikutelman Ansa antoi itsestään.

098.jpg

Ansa

Pystykorvien arvostelu alkoi onneksi pikkuisen ennen beagleja ja niin ehdimme pentujen kanssa ongelmitta kehään. Samoilla tuloksilla sieltä kehästä tultiin pois kuin Kälviälläkin eli Roihu Rop- ja Tuikku Vsp-pentu. Ansa jäi tällä kertaa toiseksi, mutta hieman harjoitusta lisää ja rohkeasti kehään uudestaan vaikka sitten ensi talvena tai keväänä! :)

141.jpg

Seinäjoki 25.8.12 Tellervo ROP, SERT & RYP-2

Beagleja oli näyttelyssä vain seitsemän kappaletta. Tuomari tykkäsi Tellervosta ja niin Tellervo oli Rop ja sai sertin. Ryhmäkilpailussa ei vastustajia juuri ollut, kun dreeverin ja suomenajokoiran kanssa kehään kolmistaan juostiin. Tellervo tuli toiseksi, mikä onkin paras mahdollinen sija suomenajokoiran jälkeen ;)

Lauantain hienon menestyksen jälkeen suuntasimme sunnuntaina Yppärin ryhmikseen. Koska ryhmä vitosta ei arvosteltu samana päivänä, näyttelyyn olin ilmoittanut vain Tellervon. Putkonen tuli taas mukaan ihailtavaksi.

Yppärissä beagleja oli esillä muutama enemmän, 11 kpl. Tuomari tykkäsi Tellervosta kuten aikaisemminkin ja niin Tellervo oli jälleen rotunsa paras, vaikka meitä ei pikku sähellyksessä melkein muistettu ottaa mukaan parasta narttua valitessa :D Onneksi kehäsihteerit pitivät ohjat käsissään ja lopulta kaikkien taiteen sääntöjen mukaan mentiin. Ryhmässä meille ei sijoitusta herunut, mutta sen jo arvasinkin etukäteen, kun yhdistettynä oli koko 6-ryhmä mäyräkoiraryhmän kanssa.

109.jpg

.

180.jpg

Yppäri 26.8.12 Tellervo ROP, SERT

Hauska ja tosi menestyksekäs näyttelyviikonloppu siis takana. Suloista Putkosta ei kukaan onnistunut dognappaamaan itselleen, vaikka pentua pusuteltiin ja pyöriteltiin aika ahkerasti. Nyt onkin sitten vuorossa pari kaipaamaamme näyttelyistä vapaata viikonloppua.

122-001.jpg

Avainsanat: näyttelyt, Tellervo, Roihu, Tuikku


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini