On se sittenkin tyttö...

Tiistai 31.7.2012 klo 17:35 - Sanna


... Zelda nimittäin. Nyt kypsässä 3,5-vuoden iässä Zeldalla oli elämänsä ihka ensimmäinen juoksu. Vanhanpiian elkeet totisesti unohtuivat, eikä Zelda vain olisi antanut ymmärtää vaan myös olisi ymmärtänyt antaa, jos suloiset sulhaskandidaatit: Liekki, Koistinen ja Roihu vain suinkin olisi päästetty Zeldan viekoiteltaviksi.

028.jpg

Zelda oli täysin juoksuton tähän asti ja ihan todella hämmästelin, kun sillä juoksu yllättäen alkoi. Olin jo vahvasti kuvitellut Zeldan olevan jonkin sortin intersukupuolinen, vaikka se ulkoisesti onkin selvä narttu. Zeldan emällä, Normalla, ensimmäinen juoksu alkoi jo viisi kuukautta vanhana ja Fuula sekä Bulma ovat ekat juoksunsa tehneet kahdeksankuisina. Aika erikoinen tapaus varmaan siis harjisten piirissä kyseessä. Olen ymmärtänyt, että sen sijaan monilla suurilla vinttikoirilla juoksut alkavat myöhään, vasta parin, kolmen vuoden iässä.

Zelda on edelleen kotia vailla, tosin en siitä ole ilmoitusta minnekään muualle kuin tänne kotisivulle vasta laittanut. Täytyykin nyt hieman rukata Zeldan kodin etsintä-ilmoitusta, kun Zelda nyt sitten onkin ihan normaali narttu juoksuineen kaikkineen ja tämähän on huomioon otettava asia, mikäli Zeldan mielii ottaa uroksen kanssa samaan talouteen.

Nyt meillä on taas suurin juoksurupeama onneksi takana päin ja koko lauma saa viettää aikaa normaalisti keskenään. Vielä kun ne Lyytin juoksut joskus tulisi, että päästäisiin astutuspuuhiin ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini