Yritä siinä sitten...

Maanantai 18.6.2012 klo 21.47 - Sanna


...nimittäin saada koirista kivoja kuvia aikaiseksi, kun se ei yksinään onnistu! 

Koistisen 1-v. syntymäpäivää vietetään tulevana juhannuksena, eikä jätkänpätkästä edelleenkään ole sivuilta löytynyt poseerauskuvaa. Hannullahan nousee niskakarvat heti pystyyn kun alan puhua koirien kuvaamisesta ja voi pojat, että on hankalaa saada Hannu siihen suostumaan. Tänään ei auttanut nurinat eikä itku markkinoilla vaan PAKOTIN Hannun pieneen kuvaustuokioon tuolla pihalla. Yritäpä siinä sitten asetella koiraa, neuvoa toista kameran kanssa, antaa kuvausohjeita ja saada lopulta edes yksi kiva kuva aikaiseksi. Reilu pari sataa ruutua Hannun tuli napsittua ja kyllähän niistä muutama julkaisukelpoinen kuva onneksi nyt löytyi, niin saadaan Koistinenkin paremmin esiteltyä, eikä Hannun tarvitse hetkeen tarttua kameraan. Sen olen luvannut.

109.jpg

 Laitoin Koistisesta pari uutta kuvaa sen omalle sivulle, tässä vielä nämä pari muuta. 

Rakenteeltaan poika on kehittynyt paljon viime aikoina ja onneksi vain parempaan suuntaan. Näyttelyissä Koistista ei kuitenkaan valitettavasti tulla näkemään, sillä Koistinen tuli meille puolivuotiaana täysin sosiaalistamattomana kennelkoirana, mitä emme todellakaan osanneet odottaa, ja se näkyy luultavasti tämän koiran käytöksessä lopun ikää. Kotona Koistinen on suorastaan valloittava persoona ja tempperamenttiakin kyllä löytyy.

 Valitettavasti mitkään tittelit ja menestys eivät kerro sitä, kuinka pentuja ja koiria kasvattajan luona pidetään. Tilanteet tietysti muuttuvat ja vaikka olin kuullut tästä ko. ulkomaisesta kennelistä vain positiivisia asioita, jouduin sittenkin pettymään karvaasti. Oppirahat on nyt toivottavasti omalta osaltani tullut maksettua. Pennun ja nuoren koiran sosiaalistaminen ja tutustuttaminen uusiin asioihin on niin tärkeää koiran koko loppuelämän kannalta, ettei asian tärkeyttä voi liikaa korostaa! Siitä Koistinen on oiva ja surullinen esimerkki.

125.jpg

  

Avainsanat: Koistinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini