Ei hassumpi päivä ;-)

Maanantai 16.4.2012 klo 14.31 - Sanna


Eilen näyttelykalenterissamme oli vuorossa Vaasan kansainvälinen koiranäyttely. Matkaan lähdettiin taas kukonlaulun aikaan ja onneksi kerrankin  ajoissa, koska ajokeli oli kohtalaisen huono varsinkin loppumatkasta. Ne onnettomat, joilla oli jo alla kesärenkaat erottuivat joukosta körötellessään varovaista kuuttakymppiä lumisohjossa. Onneksi Hannu oli vielä lykännyt renkaittenvaihtoa juuri näyttelyreissua ajatellen.

Olimme perillä näyttelypaikalla heti kohta kahdeksan jälkeen ja saimme rauhassa levittää häkit ja tavarat kehän laidalle. Vaasa on lemppari sisänäyttelyni näyttelypaikan osalta ja Botnia-hallissa oli tänäkin vuonna ihanan väljää ja kehät hyvän kokoisia.Beagleja oli paikalla neljä urosta ja yksitoista narttua.

 Kamerakin oli mukana ja kuvasimme kaikki beaglet. Viime viikolla hankin kameraan käytettynä Sigman objektiivin 70-200 mm f:2.8, jonka ajattelin sisäänajaa Vaasassa. Lauantai iltana kuitenkin harmikseni totesin, ettei putki mahdu kameralaukkuuni edes yksinään. Sen kokeilu siirtyy siis siihen asti, että saan hankittua kunnon repun kuvauskalustolle. Kovin hääppöisiä eivät kuvat eiliseltä nyt ole. 

Tässä linkki eilen Vaasassa ottamiemme kuvien nettialbumiin. Beagle urokset ja junnu nartut olen kuvannut minä, muut beaglejen kuvat ovat Hannun ottamia. Jos haluat oman koirasi kuvan käyttöösi lähetä sähköpostia.

128.jpg

Lyyti kävi kehässä syömässä lihapullia, tai ainakin siltä tässä kuvassa näyttää...

 Menestystä kehässä en Lyytin kanssa osannut odottaa ja hieno yllätys siis olikin, että Lyyti oli PN-2 saaden vara-sertin ja Cacibin! Oli kiva tavata pitkästä aikaa myös Lyytin kasvattajat Suvi ja Pekka ja Lyytin äiti Elli.

Viivi pärjäsi toiveiden mukaisesti ja kotiin tuomisina Viivillä järjestyksessä kymmenes serti ja ensimmäinen cacib. Ryhmäkehässäkin kävimme pyörähtämässä ilman menestystä ja niin paikanpäällä hurahti siis koko päivä.

218.jpg

Mukana ollut rotunsa paras nuortenluokan uros tuumasi väsähtää kesken karkeloiden, vaikka kävimme ahkerasti kartuttamassa paikalla olleen karkkimyyjän tilipussia  ;-)

430.jpg

Varusteurheilua tämä näyttelytouhukin on pitemmän päälle ja alati kasvavan tavaramäärän raahaamiseen kyllästyneenä, Hannu osti tarvikemyyjältä tukevan, isopyöräisen vetokärryn, jolla toivottavasti homma helpottuu jatkossa.

Ukko nukkui lähes koko automatkan kotiin päin, mutta olimme kaikki lopen uupuneita kun illalla vihdoin kotiuduimme. Tavallisen pituiset yöunet tuntuivat nukkumaan mennessä taivaalliselta ajatukselta. Unet kuitenkin keskeytyivät aamuyöllä neljän aikaan, kun Bulma alkoi haukkua. Bulma on varsinainen vahtikoira, joka on ottanut asiakseen ilmoittaa kimeällä haukunnalla kaikesta (muka)tavallisesta poikkeavasta.

Koska Bulma usein keksii itse hälytyksen aiheen, yritin ensin komentaa sen hiljaiseksi. Heti kohta alkoi ulkoa kuulua Jurassic Park-elokuvan äänimaailmasta tuttua örinää ja unet karisivat kummasti supersikeästi nukkuvan Hannunkin silmistä. Sonnithan ne siellä seikkailivat pitkin pihaa ja mörisivät mennessään. Tuli siis aloitettua tämä aamu anivarhain sonneja paimentamalla. Onneksi ne ovat kilttejä poikia ja reilussa tunnissa aita oli korjattu ja eläimet ajettu sinne minne ne kuuluvatkin. Ehdittiin vielä vähän nukkuakin ennen varsinaisten aamuaskareitten aloittamista.

Avainsanat: näyttelyt


Kommentit

17.4.2012 7.43  terv. Lotan ja Niilon emäntä

Onnea menestyksestä! Hienoja kuvia jälleen kerran :-)

17.4.2012 8.40  Sanna

Kiitos! Toivottavasti Niiloakin päästään pian kehässä kuvaamaan? :-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini