Kevätaurinkoa ja kantohankia

Keskiviikko 4.4.2012 klo 9:58 - Sanna


Upeat ulkoilukelit hellivät meitä koko viikonlopun. Sunnuntaina putsasimme sukset ja monot hämähäkinseiteistä ja starttasimme talven hiihtokauden huhtikuun 1. päivänä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;-) Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja hanget kantoivat, joten mikäs sen mukavampaa kuin hiihdellä pitkin peltoja, koirien kirmatessa ympärillä. Jos olisin hoksannut ottaa kameran, termarin ja eväitä mukaan, päivä olisi ollut täydellinen.

063.jpg

 Pipari ihmettelee vieressä kun Hannu levitoi ;)

Olen yrittänyt napsia koirista kuvia ulkona. Lauantaina otin järjestelmäkameran pitkälle peltolenkille mukaan ja ajattelin erityisesti ottaa Viivistä vauhdikkaita kuvia. Viivi olikin niin vauhdikas, että kun päästin koirat pellon reunassa autosta, sitä ei sitten seuraavaan puoleentoista tuntiin näkynytkään...

108.jpg

Sissi lenkin päätteeksi kieli vyön alla.

116.jpg

 Pipari, jonka häntä ei vaan voi olla heilumatta :)

054.jpg

Tässä Tellervo OLI juoksemassa täyttä laukkaa luokseni, mutta jostakin pikku beaglen nenään leijailee ihana haju, joka on tietysti tarkastettava ja jarrutusäänen voi lähes kuulla. 

Käyn välillä äitini pihalla koiria riehuttamassa ja kun käytössä on aidattu iso alue, niin kyllä koirat siellä rallattavatkin menemään.

090.jpg

Pienet tuliturkit ovat nyt 12 viikkoisia. Vauhdikkaita ja energisiä ne ovat todella,  Tuikku vielä huimasti ehtiväisempi kuin Roihu. Molemmat ovat jo oppineet yhden koirille tärkeän taidon, sohvalle hyppäämisen. Nimimerk. "Omistan yhden pureskellun kaukosäätimen enemmän"

Tuikku 12 vkoa

082.jpg

Sisäsiisteys meidän kaksikolla on kovasti vielä hakusessa. Isompi hätä tulee aika varmuudella pihalle, mutta pieniä pissalätäköitä ilmestyy sisälle edelleen tuhkatiheään. No en ole vielä toivoani menettänyt, sama juttu oli aikanaan Liekin kanssa.

Hirmuisen kivoja pentuja nuo ovat luonteeltaan molemmat. Pari kertaa ne ovat päässeet Hannun mukana minun ja Lyytin agility-treeneihin sosiaalistumaan. Joka paikkaan ne sielläkin olisivat suuna päänä menossa ja sujuvasti ilman houkutteluja pennut sujahtavat niin putkeen kuin pussiinkin. Pentuaikana käytössä ollut Ikean putki on siis tehnyt tehtävänsä, vaikka se ei ole moneen viikkoon enää ollut esillä :-)

Roihu 12 vkoa

122.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini