Viisi viikkois kuulumisia

Keskiviikko 15.2.2012 klo 12.54 - Sanna


Vuorossa oli pentulauman viisi viikkois-juhlien aika! Kekkereillä sankareille tarjoiltiin annokset matolääkettä, joka ei hännänheilutuksia kirvoittanut. Palanpainikkeeksi tarjotut jauhelihanokareet auttoivat onneksi unohtamaan ällöttävän lääketöhnän pakkosyötön. Reippaat pikku pystykorvat saivat uudeksi leikkipaikakseen putken, jonne ne kaikki marssivat pelottomasti. Lelujen lisäksi pennut testaavat hampaillaan kaikkea, ihmisten varpaat ja sormet ovat mieli purtavaa. Tässäpä kuvakavalkaadi lapsosista. Pentujen viralliset nimet ovat minulla vielä mietintämyssyssä ja nimiteemakin on vielä hieman auki. Kuuden nimen keksiminen ei ole niin helppoa kuin luulisi ;-)

Putki on pentujen mielestä myös hyvä lepopaikka.

009.jpg

Tumma narttu pentu

008.jpg
237.jpg

 Pennut saivat saaliikseen oravan. Tässä kurre kellistettynä.

189.jpg

Pienin tyttö

Uros, jolla pieni valkoinen rintamerkki

091.jpg
079.jpg
082.jpg

Haltiapalkki ei enää pentuja pidättele. Tässä samaisen pojan tyylinäyte palkin ylityksestä. Vaalea sisko seuraa tarkkana vierestä.

111.jpg 126.jpg

Tässä vaalea tyttö testaa puruvoimaa veljeensä. Velipoika taitaa söpöstelyn taidon :-)

222.jpg 192.jpg

Ukko "oranssin" narttu pennun kanssa. Lyyti tyytyi tarkkailemaan pentujen touhuja sohvalta vällyjen välistä. Sen mielestä pennut eivät ole tippaakaan ihania ja se pysyttelee tarkasti pois niiden ulottuvilta.

235.jpg

Avainsanat: Pennin pennut


Kommentit

21.2.2012 17.15  Kati

Ihania pikkuriiviöitä:) Ehdotan nimiteemaksi jotain rahaan liittyvää. Aikoinaan juoksi raviurilla hevonen nimeltä Lompakon Lohtu.

21.2.2012 17.58  Sanna

Pentujen nimet olen vihdoin saanut päätettyä ja tällä kertaa nimissä leikitään tulella, Liekki iskää mukaillen. Lompakon Lohtu menee kyllä ehdottomasti muistikirjaan vastaisen varalle :-)

6.6.2012 16.59  amanba

iHANia ostaisin nuo kaikki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini