Chesterfield 10.12.2011 - 28.1.2012

Lauantai 28.1.2012 klo 19.17 - Sanna


Kylällämme järjestettiin tänään muutaman kuukauden tauon jälkeen taas antiikkihuutokauppa ja mekin suuntasimme sinne toiveissa hyvät huudettavat. Eipä sieltä ihme kyllä tällä kertaa meille oikeastaan mitään löytynyt, joten kotiinkin lähdimme jo ennen huutokaupan loppumista. 

Koirat, vahvasti vaistoavina eläiminä, taisivat aavistaa missä olimme ja auttavaisina olentoina olivat sillä välin tehneet tilaa mahdollisille uusille löydöille. Sanotaan, että "vahinko ei tule yksin" ja se pitää paikkansa tässäkin tapauksessa. Kaikki enteet olivat kyllä ilmassa, mutta en nähtävästi osannut tulkita niitä niin hyvin, että olisin henkisesti osannut valmistautua revittyyn sohvaan kun kotiuduimme huutokaupasta.

010-1.jpg

Kun eilen tulin aamunavetasta, Lyyti järsi tyytyväisenä tuvassa lattialistaa. No, se on varmasti tuttu näky monessa koirataloudessa. Tämän tapauksen teki erikoiseksi se, että koirat olivat irroittaneet listan seinästä ja Lyyti rouskutti sitä keskellä tuvan lattiaa. Jotta siinä ei olisi ennettä tarpeeksi, tänä aamuna istuin tapani mukaan teekupin kanssa tietokoneen ääreen vain todetakseni, että laajakaista ei toimi. Joku oli joutessaan lyhentänyt vähän turhia johtoja, jotka tietysti on yritetty piilottaa koirien ulottumattomiin.

0153.jpg

Olen tässä yrittänyt lohdutella itseäni sillä, että ehkä olin tietämättäni jo pikkiriikkisen kyllästynyt tuohon Chesterfieldiin. (Ainakin koetan vakuutella itselleni niin, ettei itkettäisi.) Onneksi se ei ollut kallis. Laskin että päivähintaa sille kertyi nyt rapiat puolitoista euroa. Olin kuitenkin turhan toiveikas kun oletin, että tällä sohvalla oltaisiin menty edes kesään asti.

Taatusti koirilla on ollut hauskaa sohvan syväluotaamisessa; kiltiltä äiskän pikkuenkeliltä eli Bulmalta oli ponnarikin vauhdissa tipahtanut otsatukasta.

Kiitos Chesterfield näistä 49 päivästä.

Avainsanat: Chesterfield


Kommentit

29.1.2012 18.38  Vesa-Matti Huhta

Ei ole paljon sanomista;)

30.1.2012 9.56  Heli

Voi kurjuuden kurjuus...

30.1.2012 14.49  Sanna

Jos tästä jotakin positiivista pitää löytää, niin harvaan huonekaluun ehdin kyllästyä ennen kuin se pitää kantaa roskiin. Tuleepahan uusittua sisustusta ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini