Juoksuja ja sairasteluja

Keskiviikko 26.10.2011 klo 16.26 - Sanna


Kiirettä, kiirettä on muka pitänyt ja blogin kirjoittaminenkin on taas jäänyt unholaan. Hannu sairasti muutaman viikon oikein tosissaan keuhkokuumetta ja rakennusprojekti on sitä myötä ollut paussilla. No nyt on rakennusmies taas tolpillaan ja mökki rupeaa toivottavasti jälleen edistymään.

Nartut päättivät tehdä juoksujaan nyt oikein urakalla. Sissi aloitti omansa jo neljä viikkoa sitten ja mikä lie pitkittynyt- tai jakaantunutkiima on kyseessä kun ei tunnu loppuvan millään. Tärppipäivätkin oli selvästi juoksun 28.päivän tienoilla ja edelleen veren tiputus jatkuu. Onneksi Sissin vointi on aivan normaali, joten en kummemmin ole huolestunut vaikka ihmeelliseltä tämä juoksun kesto vaikuttaakin.

Viivi, Tellervo ja Bulma aloittivat juoksunsa samaan syssyyn eli veritippoja lattioille ilmestyy nopeammin kuin niitä ehtii pois pyyhkiä. Mitään housuja en viitsi koirilla pitää, koska koirat kulkevat edes takaisin sisältä pihalle monesti päivän mittaan. Juoksuiset nartut ovat LIEVÄSTI sanoen rasittavia, mutta aika aikaa kutakin. Liekki on evakossa mummolassa siihen asti. 

030.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Koiria en ole viime aikoina juuri kuvannut, joten tämän kirjoituksen kuvituksena toimikoon otos muovailuvaha beaglesta. Innostuin päivänä eräänä näpertelemään Ukon muovailuvahoilla ja syntyi siis tämä hauva, joka 3 cm:n säkäkorkeudellaan on pahasti alamittainen ;-)

 Lyytin vasen korva alkoi töhriä maanantaina ja putsauksesta huolimatta se alkoi eilen punoittaa selvästi. Tänään aamulla kävimme sitten Lyytin kanssa eläinlääkärissä hakemassa lääkkeet, kun tulehdusta tuossa korvassa on selvästi. Lyyti oli eläinlääkärissä tyylilleen ominaisesti reipas ja häntä heilui. Namejakin kivat ellit olivat osanneet varata pohjattoman ahneen beagleasiakkaan iloksi.

 Harmittaa tietysti ihan vietävästi kun lauantaina on vuorossa Seinäjoen Kv näyttely ja Lyyti joutuu nyt jäämään reissusta pois. Tärkeintä tietysti on että korva tulee kuntoon, mutta ketuttaahan se kun nykyään ei näyttelymaksua saa takaisin edes sairaustapauksissa. Lyyti sai lääkkeeksi Canofite-korvatipat, joissa varoaika näyttää olevan 7 vrk. Jyväskylään siis sentään päästään kunhan korva paranee tällä kuurilla. Onneksi ei sentään ole käytössä ne vuosien takaiset vanhat säännöt, jotka kielsivät juoksuisten narttujen osallistumisen näyttelyihin. Olis jäänyt meidän porukalta Seinäjoki kokonaan väliin, Lyytin lisäksi olen siis ilmoittanut Tellervon ja Viivin.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini