Pystykorvien tuleva tölli

Torstai 8.9.2011 klo 15:14 - Sanna


Syksyn saavuttua olemme pohtineet pystykorviemme ulkoasumus vaihtoehtoja kuumeisesti. Tässä asuessa meillä ollut käytössä väliaikaisratkaisu,jossa pystykorvilla on ollut käytössään ulkotarha, jossa säänsuojana katos ja makuupaikkana vanha sohva. Lämpimän ajan tämä on ollut ihan toimiva ratkaisu. No, sohvia on itseasiassa kulunut kesän aikana jo kaksi, kun Liekki ja Penni viihdyttävät itseään purkutöillä. Sissi taasen on pentujen jälkeenkin viihtynyt lähinnä sisäkoirana ja välillä mummolassa hoidossa. Äiti ja tytär kun eivät keskenään enää tahdo samaan tarhaan sopia.

Perinteiset koirankopit hylkäsimme vaihtoehtona jälleen kerran. Olimme erittäin tyytyväisiä entiseen koirataloomme ja sen ainoa huono puoli olikin ettei sitä pysty siirtämään. Muuten se olisi muuttanut mukanamme samaan osoitteeseen. varasto.jpg 

Vihdoinkin eilen löysimme mieleisemme vaihtoehdon pystykorville ulkoasumukseksi. Tilasimme Kokkolan Kodin Terrasta tälläisen kevythirsisen pihavaraston, jonka sitten lämpöeristämme,vedämme sähköt ja teemme ulkotarhat. Rakennuksen ulkomitat ovat 410 x 300 cm. Sisähäkkejä ulkotarhoineen meidän on tarkoitus tehdä siihen kolme.

Odotan sen toimitusta sormet syyhyten, toivottavasti jo ensiviikolla pääsisimme koiratalon rakennuspuuhiin! Ainakin lupailivat nopeaa toimitusta, toivottavasti lupaukset pitävät. Laitan sitten tänne kuvatodisteita jahka pääsemme projektiin käsiksi ;) 

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini