"Tassuamme" kirjaimellisesti!

Tiistai 23.8.2011 klo 12.33 - Sanna


Ennen muuttoamme tänne maatilalle, teimme tähän talovanhukseen täysremontin. No pääsiäisestä asti tässä on nyt asuttu ja yllättäen tuvan ikkunalistat, yhdet ovenpielet, ynnä kaikki muu mikä ennen muuttoa jäi vaille paikalleen laittoa, puuttuvat edelleen. Tuttua varmaan muillakin remontoijilla? Pitkiä talvi-iltoja odotellessa... silloin isäntä on luvannut tehdä loppuviimeistelyt.

Suosikkihuoneeni täällä uudessa kodissa on kylpyhuone. Edellisessä talossa tottui siihen että suihku oli saunassa, jonne piti kulkea eristämättömän kuistin läpi, siis tosi kivaa talviaikaan . Vessallakin oli kokoa vajaa neliö, joten nykytilanne on meille varsinaista luxusta. 

Sain kylpyhuoneeseen haaveilemani ihanan, vanhanaikaisen tassuammeen. Nyt on tullut todettua, että täyskasvuinen kylpijä joutuu nauttimaan kylpynsä suunnilleen polvet korvissa, mutta amme on kaunis, sitä ei käy kiistäminen! 

Aasinsillan kautta siis varsinaiseen asiaani.

Varsin käytännölliseksi tassuamme on osoittautunut koirien pesupaikkana. Pesijän mukavuutta lisää kummasti, kun ei tarvitse lotrata ja kyykkiä suihkun alla minkään paljujen kanssa ja kastella itseään samalla. Tällä viikolla, päivänä eräänä olikin Norman ja Bulman pesu- ja trimmauspäivä. Ohessa kuvatodisteet ennen ja jälkeen muodossa.

ENNEN...

Hmm, montakohan kuukautta Norma tätä partaa ja ryijyä kasvatteli? Pitkään. Näin pörröiseksi ei rouva Rutina ole aiemmin päässytkään ja kyllä on melkein silmiin sattunut tätä katsellessa.

0123.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...JA JÄLKEEN

Suloinen Normahan se sieltä paljastui :-) Ja Norman mielestä ikävä kylpeminen ja trimmaaminen on loppuseltaan ihan ok, saihan samalla popsia luomukoirankeksejä. 

022-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bulma on ollut kesälookissa eli turkki lyhyeksi leikattuna. Bulman karvanlaatu on supertakkuuntuvaa ja nytkin mahan alta turkista löytyi jo muutama solmu. Bulma on Ukon ikioma koira ja Ukko tykkäisi Bulmasta tämmöisena karvanaamana. Äiti pirulainen taas tykkää aina ajella naamarehotukset pikku Bumelolta pois.

ENNEN...

003-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ...JA JÄLKEEN

032.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 P.S. Bulmakin oli suoritettuun lahjontaan oikein tyytyväinen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini