Hyp-loik-Waak!

Keskiviikko 1.10.2014 klo 13:21 - Sanna


Lempinimen Hyp-loik-Waak ansainnut marakattimainen Waakku-tyttö täytti nyt 5 kuukautta ja etsii edelleen sitä oikeaa eli itselleen yhteistyökykyistä ja harrastavaa, pikkuisen näyttelyistä kiinnostunutta sijoituskotia Kannuksen lähettyviltä. Waakku on erittäin energinen, ihana (ja ikään kuuluvasti myös toisinaan rasittava) ilopilleri. Tällä hetkellä tuntuu, että Waakku olisi loistava kompromissiratkaisu sellaiseen kotiin, jossa ollaan mietitty kumpi olisikaan kivempi lemmikki - apina vai beagle? Kiipeily ja hyppiminen ovat aivan Waakun heiniä. Eilen se yritti pää pöytään kolahdellen hypätä aivan ruokapöytään kiinni asetetulle tuolille pöydän alla, mutta epäonnistui sitkeästä yrittämisestä huolimatta. Yläkerrassa meillä ei enää sellaista pöytää taida ollakaan, jolla Waakku ei olisi käynyt keikkumassa. Iltaisin katselemme TV:tä Waakku-Ei!:n seurassa. Tai siis yritämme katsella. Waakku nimittäin haluaisi aloittaa lukuharrastuksen ja hiipii kirjahyllyille nakertelemaan kirjoja heti silmän välttäessä. Kirjojen lisäksi hampaita tuntuvat suorastaan kutsuvan vanhat koristerappuset tai kirjakaapin nurkka. Sohvan nojalta toiselle ja siitä rahille hyppiminen on erityisen hauska leikki. Toki välillä Waakku rauhoittuu vierellemme sohvalle vinguttamaan pientä keltaista kumiankkaa, lempileluaan.

Näin vetoavaan mainospuheeseen täytyy lisätä, että vaikka Waakku on jo pikkupentuiän ohittanut, uuden kodin ei tarvitse tyysti sisäsiisteyden opettamisvaiheesta jäädä paitsi, sillä Waakku kyllä lirauttaa pissat sisälle vielä silloin tällöin ;) Jos siis mahdottoman kiva ja persoonallinen beagletyttönen yhtään kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Waakun sijoituksessa käytetään Kennelliiton sijoitussopimusta. 

img_1429.jpg

"Moi! Mä oon Waakku. Äiskä sanoo, että mulla taitaa olla ADHD."

img_1493.jpg

 

img_1494.jpg

 

img_1496.jpg

img_1500.jpg

img_1501.jpg

Tellervon astutuksesta on nyt kulunut 6,5 viikkoa. Vakioeläinlääkärimme palasi vuosilomaltaan sopivasti ja Tellervolle on nyt varattuna aika tiineysröntgeniä ja toista herpes-rokotusta varten ensi torstai (9.10.) illalle. Tellervon vatsanseudun pyöristyminen on ollut hyvin hillittyä, muistelen että suunnilleen samaan tahtiin kasvu tapahtui Tellervon ensimmäinen tiineyden aikana. Mitään isoa pentuetta ei missään nimessä ole tulossa, olen jo taipuvainen uskomaan, että siellä on kolme pentua kuten viimeksikin. Mutta tämä selviää siis viikon päästä. 

img_1467.jpg

Tellervo, vuorokausia 44 ensimmäisestä /42 toisesta astutuksesta.

Melvin on varsinainen Pelle Hermanni sille päälle sattuessaan ja se osaa laittaa muut liikkeelle. Tellervokin innostui osallistumaan takaa-ajoleikkeihin kun Melvin pisti parastaan. Muuten Tellervo on jo selvästi normaalia rauhallisempi ja nauttii nukkumisesta pehmeällä pedillä tai sohvalla kainalossa. Näin mahdottoman hellyydenkipeä se ei kyllä ollut viimeksi.

img_1387.jpg

Pömppis, Muru, Melvin, Tellervo, jonka takana piilossa Kisu, Waakku.

img_1388.jpg

img_1391.jpg

 

img_1410.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini