Uusia leluja

Maanantai 22.9.2014 klo 10:27 - Sanna


On vaikea keksiä ja löytää kestäviä leluja. Ostelen välillä kirpputoreilta muovikassillisen pehmoleluja ja annan ne koirille revittäviksi. Kovin montaa kertaa vuodessa en siihen rumbaan viitsi  ryhtyä, sillä pehmolelujen täytteitä tuntuu pyörivän nurkissa aina viikkokausia viimeisenkin lelun repaleen roskiin heittämisen jälkeen. Monelle koiraharrastajalle maatiloilta tutut lypsykoneen nännikumit kestävät leikeissä melko pitkään ja ovat meidän poppoossa suosittuja. Erilaiset köysilelut ja tennispallot myös. Innoikkaimpia palloilijoita ovat Pipari, Muru ja Koistinen. Pihalla tytöistä jompikumpi on aina takuuvarmasti tyrkyttämässä palloa heitettäväksi.

Tilasin Mustin ja Mirrin tarjouksesta viime viikolla uusiksi leluiksi Kongeja muutaman kappaleen ja pari kestäväksi mainostettua kumipalloa; meidän laumassa kun perinteiset lateksivinkulelut eivät paria minuuttia kauempaa täällä vanhene. L-kokoiset, vinkuvat Puppy Kongit osoittautuivat  juuri sopivan kokoisiksi aikuisten beaglejen leikkeihin. Toivottavasti kestävät edes jonkin aikaa, ne kun ovat alennetullakin hinnalla melkoisen arvokkaita. Royal Caninilla on taas näköjään menossa se mainoskampanja, jossa ruokasäkin mukana saa putken. Niitä saatiin ruokaostosten mukana eilen kaksi lisää. Uudet lelut ovat meillä heti kovassa käytössä, leikki on koiran työtä.

img_1118.jpg

Pömppis ja kongi.

img_1129.jpg

Sama juttu lapsilla ja koirilla, se lelu on aina paras, joka on jollain toisella. Kisu ja Waakku kärkkyvät lelua Putkoselta.

img_1133.jpg

Putkosen nautinnollinen squeek....squeek...squeek... kongin-vingutus-ilme :D

img_1148.jpg

Pömppis, uusi putki, uusi Kong

img_1152.jpg

Vaanii ja valmistautuu hyökkäykseen...

img_1156.jpg

Ikkunasta paistava aamuaurinko värjää koiratkin putkessa punaisiksi.

img_1180.jpg

Ruuhka-aika


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini